UAB Programa d'Acollida d'Estudiants d'Intercanvi

Bienvenid@s a Barcelona y a la UAB. Durante este semestre o curso viviréis muchas experiencias y el objetivo de este blog es que las compartáis con el resto de estudiantes de intercambio ;-)

divendres, de març 23, 2007

Concurs: Celebrem els 10.000 estudiants Erasmus de la UAB!

Benvolguts i benvolgudes estudiants,

Amb motiu de la celebració dels 20 anys del programa Sòcrates-Erasmus i de l’arribada als 10.000 estudiants de l’Autònoma que han marxat d’Erasmus, l’Oficina de Relacions Internacionals i la Unitat d’Estudiants (ETC) convoquem un concurs de relats i fotografies de l’experiència d’intercanvi. Aquest concurs s’adreça a tots els estudiants de la UAB que hagin marxat d’intercanvi entre el curs 2002-2003 i aquest curs i a tots aquells estudiants estrangers o d’intercanvi que actualment estiguin estudiant a la UAB. El concurs consta de tres seccions:

  • Relats d’estudiants de la UAB que han fet un intercanvi,

  • relats d’estudiants estrangers que cursen estudis a la UAB

  • i fotografies de l’intercanvi

Terminis de presentació: entre el 26 de març i el 30 d’abril

La presentació es podrà fer per correu electrònic a intercanvi.estudiants@uab.cat, al Punt de Serveis de l’Edifici d’Estudiants o a l’Oficina de Relacions Internacionals.

Si hi voleu participar, podeu consultar les bases a: http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/

http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/castella.html




Apreciados y apreciadas estudiantes,

Para celebrar el 20º aniversario del programa Sócrates-Erasmus y la llegada a los 10.000 estudiantes de la Autónoma que han ido de Erasmus, la Oficina de Relacions Internacionals y la Unitat d’Estudiants (ETC) convocamos un concurso de relatos y fotografías sobre la experiencia del intercambio. Este concurso va dirigido a todos los estudiantes de la UAB que hayan estado de intercambio entre el curso 2002-2003 y el curso actual y a todos aquellos estudiantes extranjeros o de intercambio que actualmente estén estudiando en la UAB. Es concurso se divide en tres secciones:

  • Relatos de estudiantes de la UAB que hayan hecho un intercambio,

  • relatos de estudiantes extranjeros que estudien en la UAB

  • y fotografías del intercambio

Plazo de presentación: entre el 26 de marzo y el 30 de abril.

La presentación se podrá hacer por e-mail a intercanvi.estudiants@uab.cat, en el Punt de Serveis del Edifici d’Estudiants o en la Oficina de Relacions Internacionals.

Si queréis participar, podéis consultar las bases en: http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/

http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/castella.html




Dear students,

On the occasion of the 20th anniversary of the Erasmus Programme and of the 10.000 UAB students that have taken part in this exchange programme, the Oficina de Relacions Internacionals and the Unitat d’Estudiants (ETC) have organised a literary and photographic contest about students’ exchange experiences. This contest is aimed at all those UAB students that have taken part in an exchange programme within the last 5 accademic years, and all those foreign or exchange students that are currently taking courses at the UAB. The contest is divided into three categories:

  • Short stories or poems written by UAB students that have taken part in some kind of exchange programme,

  • short stories or poems written by foreign or exchange students,

  • and exchange photographs

Both the stories and the photographs should be handed in between the 26th of March and the 30th of April.

You can either send them by e-mail to intercanvi.estudiants@uab.cat, or hand them in at the Punt de Serveis (Edifici d’Estudiants) or at the Oficina de Relacions Internacionals.

If you are interested in taking part, you will find the contest rules @: http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/

http://laxarxa.uab.cat/10000erasmus/castella.html