UAB Programa d'Acollida d'Estudiants d'Intercanvi

Bienvenid@s a Barcelona y a la UAB. Durante este semestre o curso viviréis muchas experiencias y el objetivo de este blog es que las compartáis con el resto de estudiantes de intercambio ;-)

dilluns, de gener 29, 2007

Proposta d'Activitat - Aula de Cuina Catalana

Hola a tothom!

Us penjo la informació sobre l'aula de cuina catalana, activitat a la qual podríem participar de manera gratuïta gràcies al BCU. Les dates disponibles són les que s'especifiquen més avall i necessitaria saber si us interessa per a poder fer la reserva corresponent.

Salut!
Lídia

Aula de Cuina π-BCU


Descobreix la cuina catalana al Mercat de la Boqueria”

Des del Barcelona Centre Universitari us proposem una activitat que creiem pot ser molt interessant pel vostre col·lectiu d’estudiants forans.

Es tracta de l’Aula de Cuina al Mercat de la Boqueria, una activitat que comptarà amb la Núria Bàguena, crítica i estudiosa de la nostra cuina, qui ens preparà uns tastos de la nostra gastronomia amenitzat amb una breu explicació per cada àpat.

L’activitat inclourà tres fases:


  • visita al Mercat de la Boqueria ( 45 min.)

  • xerrada pràctica de la cuina catalana i de la nostra gastronomia, amb la possibilitat de participar en l’elaboració dels plats ( 45-60 min.)

  • petit tast del que s’ha cuinat ( 45 min.)


Us fem arribar les dates previstes per l’activitat de l’Aula de Cuina a la Boqueria:
  • Març: dimarts 6

  • Abril: dimarts 3.

  • Maig: dimarts 8, dimarts 15 i dimarts 22.

L’activitat es desenvoluparà de 12 a 15h del migdia, i sempre serà en dimarts. El nombre de places per sessió serà com a màxim de 25 persones.

Esperem que aprofiteu l’oportunitat de participar-hi!