UAB Programa d'Acollida d'Estudiants d'Intercanvi

Bienvenid@s a Barcelona y a la UAB. Durante este semestre o curso viviréis muchas experiencias y el objetivo de este blog es que las compartáis con el resto de estudiantes de intercambio ;-)

dimarts, de març 13, 2007

Visita al Camp Nou i al Museu del Barça /Visita al Camp Nou y al Museo del Barça / Visit to the Camp Nou and the Barça Museum

Inscripció a / Inscripción en / Inscription @: web de la Xarxa


Català

  • Dia: 24 de març del 2007
  • Places ofertades: 25
  • Lloc i Hora de trobada: Metro L3 Palau Reial, 12:00.

Durant el recorregut, els visitants arriben fins el vestidor de l’equip visitant, capella, túnel de sortida al terreny de joc, on es pot veure de prop les banquetes dels jugadors i la gespa, passant tot seguit per les sales de premsa, la Llotja Presidencial i la tribuna de premsa. El Tour Camp Nou té una durada de 45 minuts, als que cal afegir altres 45 minuts destinats per a visitar el Museu. La visita no és guiada però trobaràn informació en Català, Espanyol i Anglès als punts més importants.


Español

  • Día: 24 de marzo del 2007
  • Número de plazas: 25
  • Lugar y hora de encuentro: Metro L3 Palau Reial, 12:00

Durante el recorrido, los visitantes llegan hasta el vestuario del equipo visitante, capilla, túnel de salida al terreno de juego, donde podréis ver de cerca los banquillos de los jugadores y el césped, pasando a continuación por las salas de prensa, el Palco Presidencial y la tribuna de prensa. El Tour Camp Nou dura unos 45 minutos, a los que hay que añadir otros 45 minutos destinados a visitar el Museo. La visita no es guiada, pero encontraréis información en Catalán, Español e Inglés en los puntos más importantes.



English

  • Date: 24th March 2007
  • Number of people: 25
  • Meeting Place and Time: Metro L3 Palau Reial at 12:00

During the tour, visitors reach the changing room of the visitor team, the chapel, the exit tunnel to the pitch, where you'll be able to see the benches and the grass close up, going to the press rooms afterwards, to the Presidential Box and the Press Tribune. The Camp Nou Tour will take about 45 minutes, to which you'll need to add 45 minutes to visit the Museum. The visit won't be guided, but you'll find information in Catalan, Spanish and English at the most important spots.



MAPA DEL PUNT DE TROBADA / MAPA DEL PUNTO DE ENCUENTRO / MEETING POINT MAP



2 Comments:

Blogger Unknown said...

cuanto sale la visita?
gracias :-)

11:48 a. m.  
Blogger Lídia said...

A 5 euros

10:50 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home