UAB Programa d'Acollida d'Estudiants d'Intercanvi

Bienvenid@s a Barcelona y a la UAB. Durante este semestre o curso viviréis muchas experiencias y el objetivo de este blog es que las compartáis con el resto de estudiantes de intercambio ;-)

dimarts, d’octubre 03, 2006

Jornades d'acollida: el balanç

Hola a tothom!

En primer lloc vull donar les gràcies a tots aquells que vau assistir a les jornades, que van tenir un èxit inesperat. Espero que gaudissiu dels actes programats i que la informació que us vam proporcionar us faci servei. D'altra banda, volia dir-vos que per a qualsevol consulta em trobareu al despatx R107 de l'Edifici d'Estudiants. Durant el primer semestre el meu horari serà el següent:
Dilluns, Dimecres i Divendres de 9'00 a 14'00
Dimarts i Dijous de 9'00 a 11'00 i de 13'00 a 16'00
En cas que no us vagi bé venir en les hores de despatx, podeu enviar-me qualsevol consulta per correu electrònic a intercanvi.estudiants@uab.es o bé trucar-me al 935814383. Estaré encantada d'ajudar-vos!
En el marc del Programa d'Acollida d'Estudiants d'Intercanvi (del qual sóc la responsable) organitzarem una sèrie d'activitats que tenen com a objectiu donar-vos a conèixer aquest petit gran país que és Catalunya. Us animo a prendre part d'aquestes activitats en la mesura que us sigui possible, tenint en compte que el nombre de places serà limitat (ja que aquestes sortides seran subvencionades en part per la universitat). Per a aquells que no el conegueu encara, també podeu anar a inscriure-us a Barcelona Centre Universitari (BCU). Per a més informació, feu un cop d'ull a la seva pàgina web http://www.bcu.cesca.es .
En fi, us desitjo una bona estada i que gaudiu de Barcelona i de Catalunya al màxim!
Salut,
Lídia Roig
(Responsable del Programa d'Acollida, Edifici d'Estudiants)